Change

Projectmanager

Als Change Projectmanager help ik jouw organisatie met het implementeren van verandering en verbetering. In mijn werk combineer ik een praktische no-nonsense aanpak en focus op kansen en resultaat, met een tactische en sensitieve focus op belangrijke stakeholders, risico’s en andere afhankelijkheden.

Start & aanpak

Zodra ik van start kan gaan, begin ik altijd met een kennismaking tot de omgeving, het onderwerp en de gewenste resultaten en introducties met belangrijke stakeholders. Hierbij maak ik een inventarisatie van belangrijke kansen en bedreigingen of de basis inrichting van het project (zoals budget, tijd, mandaat) voldoende ingeregeld zijn om te kunnen starten.

Plan van aanpak

Al deze input vertaal ik vervolgens naar een plan van aanpak die ik afstem met de aangestelde opdrachtgever. Dit kan een gedetailleerde uitzetting van stappen zijn van begin tot eind. Of een wanneer dit nog niet kan omdat er bijvoorbeeld nog veel beslissingen gemaakt moeten worden of zaken nog onduidelijk zijn, werk ik met fases of blokken waarin we vooruit gaan werken. Zodra de opdrachtgever akkoord is met de opzet, stem ik de tijdslijnen ook af met belangrijke stakeholders en andere afhankelijkheden (dependencies).
In het plan houd ik altijd rekening met tussentijdse evaluatie en bijstuur momenten, communicatiemomenten met stakeholders.

Uitrol & resultaat

Hoe we precies van start gaan, is per project verschillend. In mijn werk wil ik graag resultaat behalen en als projectmanager dat we een kwalitatief goed proces doorlopen. Dat betekent voor mij onder andere een prettige samenwerking, voortgang boeken, goede communicatie en adequaat reageren op mogelijke problemen. Daar zet ik mij met een volle 100% voor in.
Lees meer over mijn persoonlijke stijl en kwaliteiten.

 

Kijk ook eens wat ik voor je kan betekenen als Projectcoach of Bedrijfskundig Adviseur of neem contact op.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? 

Neem dan gerust contact op.