Als Change Projectmanager begeleid en adviseer ik jouw organisatie bij het succesvol implementeren van verandering en in het opzetten van nieuwe (complexe) concepten en initiatieven. Ik ben hierin succesvol omdat ik erg goed ben in het bedenken van structuren en tactieken en daarbij heb ik talenten op het gebied van praktische creativiteit, ondernemen en samenwerken.

Dit ziet er in praktijk als volgt uit:

Kartrekker

Als leider van verandering krijg ik projecten op gang omdat ik met veel energie een gestructureerde en tactische ‘route’ kan uitstippelen. Als reisleider bewaak ik de voortgang en blijf ik onderweg goed in contact met alle directe en indirecte stakeholders en kijk ik altijd minstens drie stappen vooruit.

Organisatie ontwikkelaar

Als bedrijfskundig generalist schakel ik gemakkelijk tussen verschillende onderwerpen en werk ik goed samen met allerlei specialisten. Ik begrijp snel de essentie van vraagstukken en dynamieken, daarbinnen kan ik gemakkelijk prioriteren stellen en beslissingen maken.

Verbinder

Mijn kwaliteiten als verbinder en bemiddelaar helpen mij vervolgens om creatief te zijn in hoe ik iets het slimst voor elkaar kan krijgen, schipperend tussen de belangen en mogelijkheden. Zo leid ik mijn projecten altijd tot het beste resultaat.

Ervaring als change projectmanager

De afgelopen jaren heb ik projecten begeleid binnen combinaties van de volgende vakgebieden:
– Change management, projectmanagement, IT en procesmanagement
– Relatie-, en stakeholdermanagement, marketing, sales en service
– HR, training & ontwikkeling, recruitment en verzuimmanagement

Mijn ervaring reikt van het geven van een structuur aan start-ups en het verbeteren van processen bij divers MKB, tot aan het implementeren van beleid en procesinnovaties bij grotere zorginstellingen. Deze afwisseling geeft mij veel plezier en ik weet uit ervaring dat mijn omgevingssensitiviteit er voor zorgt dat ik mij goed kan aanpassen aan elke omgeving; mits mijn talenten passen bij de rol en verantwoordelijkheden.

Kijk ook eens wat ik voor je kan betekenen als Projectcoach of Succes en Verbeter adviseur

Ik hoop dat ik je heb kunnen overtuigen van mijn kwaliteiten. Wil je overleggen of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op. Ik sta altijd open voor een oriënterend gesprek.