Over
Marisja
Verweij

Direct na het afronden van mijn studie heb ik in 2012 mijn eigen onderneming opgericht als zelfstandig adviseur en projectmanager in verbeter-, en implementatietrajecten. De eerste jaren heb ik gebruikt om mijn eigen traineeship vorm te geven en uit te vinden waar ik goed in was en mijn competenties verder te ontwikkelen.

Terugkijkend was deze stap verre van eenvoudig maar daarom ook erg typerend voor wat ik het liefste doe; met een enorme drive, creativiteit en structuur iets vanuit het niets iets opbouwen door alsmaar mezelf te blijven uitdagen en te blijven leren. Door de grote hoeveelheid uitdaging en ruimte die ik nodig heb om mijn creativiteit kwijt te kunnen, past het ondernemerschap mij erg goed.

Kwaliteiten

Ik ben erg goed ben in het opzetten van structuren en het bedenken van tactieken. Ik weet vaak snel inzicht te krijgen in hoe ik ergens zaken voor elkaar kan krijgen en hoe ik anderen daarin mee kan krijgen. Daarbij pas ik mijzelf zo goed mogelijk aan op wat de taak en omgeving nodig hebben, zodat de weg naar het resultaat toe zo vlot mogelijk kan verlopen.

 

  • Resultaatgericht 95% 95%
  • Analytisch & tactisch 90% 90%
  • Pragmatisch & creatief 90% 90%
  • Leiderschap 85% 85%

In de praktijk komen deze kwaliteiten terug als:

KARTREKKER

Als leider van verandering krijg ik projecten op gang omdat ik met veel energie een gestructureerde en tactische ‘route’ kan uitstippelen. Als reisleider bewaak ik de voortgang en blijf ik onderweg goed in contact met alle directe en indirecte stakeholders en kijk ik altijd minstens drie stappen vooruit.

g

ORGANISTIE ONTWIKKELAAR

Als bedrijfskundig generalist schakel ik gemakkelijk tussen verschillende onderwerpen en werk ik goed samen met allerlei specialisten. Ik begrijp snel de essentie van vraagstukken en dynamieken, daarbinnen kan ik gemakkelijk prioriteren stellen en beslissingen maken.

VERBINDER

Mijn kwaliteiten als verbinder en bemiddelaar helpen mij vervolgens om creatief te zijn in hoe ik iets het slimst voor elkaar kan krijgen, schipperend tussen de belangen en mogelijkheden. Zo leid ik mijn projecten altijd tot het beste resultaat.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? 

Neem dan gerust contact op.